izletici.blogspot.com-film izle - Türkiye'deki en iyi bedava film izle me sitesi

Karanlık Dünya – Dark World izle

25 Haziran 2012 Pazartesi

ONLİNE FİLM İZLE YEŞİLÇAM FİLMLERİ NOSTALJİ FİLMLER DUYURU: SİTEMİZDE BAZI FİLMLER VK.COM DAN ALINMISTIR BUNUN İÇİN DNS AYARLARINIZI YAPARAK BÜTÜN SİTELERDE FİLMLERİ RAHATÇA İZLEYE BİLİRSİNİZ Vk.com Adresi Mahkeme Kararıyla engellenmiştir. Vk.com' a ait filmleri sorunsuz izleyebilmek için bilgisayarınızın dns ayarlarını (8,8,8,8 – 8,8,4,4) olarak değiştiriniz.Saygılar.




Marina bazı mistik olayları araştırmak için birkaç arkadaşı ve Profesör Sergey Rudolfovich ile kırsala çıkarlar. Ormanda yaşlı ve garip bir bayanla karşılaşırlar. Bazı tatsız olaylar sonucunda Marina ve Kostya ormanda kaybolur. Terkedilmiş bir evde mumyalanmış halde bir kalkan tutan cadı cesedi bulurlar. Bu arada profesör Marinayı kurtarmaları için yardım ister. Marina Madencilik Bakanı Aleksandr’ın Cadılar Kraliçesi tarafından yüzyıllar önce öldürülmüş olan güçlü büyücü Ylto Vallo’nun oğlu olduğunu keşfeder. Aleksandr babasının gücünü almak istiyor ve kalkan onun gücünü tamamlayacaktır. Ancak Marina kötü güçleri olan Aleksandr’ı önlemek için her şeyi yapacaktır.

 

 

 

 

 
Share This :

Related Templates

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz kaydedilmiştir ilginiz için teşekkür ederiz

 
Support : Creating Website | izletici Template | Mas Template
Copyright © 2011. izletici - Online film izle - Yerli ve Yabancı HD Film izle, Film izle, Yeşilçam Erotik Filmler - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Free Coupon Codes