izletici.blogspot.com-film izle - Türkiye'deki en iyi bedava film izle me sitesi

Görev Moskova izle

21 Haziran 2012 Perşembe

ONLİNE FİLM İZLE YEŞİLÇAM FİLMLERİ NOSTALJİ FİLMLER DUYURU: SİTEMİZDE BAZI FİLMLER VK.COM DAN ALINMISTIR BUNUN İÇİN DNS AYARLARINIZI YAPARAK BÜTÜN SİTELERDE FİLMLERİ RAHATÇA İZLEYE BİLİRSİNİZ Vk.com Adresi Mahkeme Kararıyla engellenmiştir. Vk.com' a ait filmleri sorunsuz izleyebilmek için bilgisayarınızın dns ayarlarını (8,8,8,8 – 8,8,4,4) olarak değiştiriniz.Saygılar.



Terör saldırısını araştırmakla görevli özel ajan, gizli bilgiyi verdikten saniyeler sonra öldürülür. Artık bütün özel ve resmi birimler saldırıyı önlemek için alarmdadır fakat herkesin tek umudu, bağımsız bir organize timdir. Tüm şifreleri kırıp Pentagon’un internet ağını çökerten hacker bir kız, hız ve adrenalin bağımlısı, eski bir özel ajan, zekası güzelliğine yansıyan, psikolog bir binbaşı; koklama duyusu ile içgüdülerini gözleri gibi kullanan, kör bir saha mühendisi… Ve tüm bu aykırı karakterleri bir ekipte toplamayı başarmış, onları kontrol etmeye çalışan bir şef… Ellerinde, ne zaman olacağı bilgisi ile, sadece bu tim, bu cani saldırının kim tarafından, nerede gerçekleştirileceğini çözecektir.










Share This :

Related Templates

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz kaydedilmiştir ilginiz için teşekkür ederiz

 
Support : Creating Website | izletici Template | Mas Template
Copyright © 2011. izletici - Online film izle - Yerli ve Yabancı HD Film izle, Film izle, Yeşilçam Erotik Filmler - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Free Coupon Codes