izletici.blogspot.com-film izle - Türkiye'deki en iyi bedava film izle me sitesi

Dehşet Odası – The Killing Floor izle

21 Haziran 2012 Perşembe

ONLİNE FİLM İZLE YEŞİLÇAM FİLMLERİ NOSTALJİ FİLMLER DUYURU: SİTEMİZDE BAZI FİLMLER VK.COM DAN ALINMISTIR BUNUN İÇİN DNS AYARLARINIZI YAPARAK BÜTÜN SİTELERDE FİLMLERİ RAHATÇA İZLEYE BİLİRSİNİZ Vk.com Adresi Mahkeme Kararıyla engellenmiştir. Vk.com' a ait filmleri sorunsuz izleyebilmek için bilgisayarınızın dns ayarlarını (8,8,8,8 – 8,8,4,4) olarak değiştiriniz.Saygılar.




New York’lu edebiyat menajeri olan David, en iyi korku romanlarını keşfetmekle ünlü ve kariyerinde adım adım zirveye yükselmektedir. Manhattan’da üç katlı bir çatı katına taşınması ile hayatı değişmeye başlar.
Bir süre sonra Lamont’un evine daha önce orada işlenmiş vahşice cinayetlerin fotoğrafları gelmeye başlar. Bu rahatsız edici fotoğrafların ardından her hareketinin takip edildiğini belgeleyen video kasetler de alan Lamont, kendini zekice yazılmış bir korku romanının baş karakteri olarak bulur.










Share This :

Related Templates

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz kaydedilmiştir ilginiz için teşekkür ederiz

 
Support : Creating Website | izletici Template | Mas Template
Copyright © 2011. izletici - Online film izle - Yerli ve Yabancı HD Film izle, Film izle, Yeşilçam Erotik Filmler - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Free Coupon Codes