izletici.blogspot.com-film izle - Türkiye'deki en iyi bedava film izle me sitesi

Sağ Salim Filmi izle

30 Mayıs 2012 Çarşamba

ONLİNE FİLM İZLE YEŞİLÇAM FİLMLERİ NOSTALJİ FİLMLER DUYURU: SİTEMİZDE BAZI FİLMLER VK.COM DAN ALINMISTIR BUNUN İÇİN DNS AYARLARINIZI YAPARAK BÜTÜN SİTELERDE FİLMLERİ RAHATÇA İZLEYE BİLİRSİNİZ Vk.com Adresi Mahkeme Kararıyla engellenmiştir. Vk.com' a ait filmleri sorunsuz izleyebilmek için bilgisayarınızın dns ayarlarını (8,8,8,8 – 8,8,4,4) olarak değiştiriniz.Saygılar.


Sağ Salim Filmi izle


Sağ Salim filmini full izle, Sağ Salim direk film izle, Sağ Salim 2012 filmini tek parça izle
Çocukluğundan beri zor günler yaşamış olan salim ailesinin uğraşları ile bir iş bulmuştur ve hayatını kazanmaya başlamıştır. Köylerden mal alan Salim bu malları gereken yerlere teslim eder ve geri döner parasını alırdı, bir gün öyle bir mal teslim edilir ki hasana yolculuk bitmek bilmez. Arabanın arkasını ölüyü alan salim adamın ölmediğini düşünmektedir, yol boyunca korkan salim saçma sapan işler yapmaya başlar ve en sonunda gerçekten katil olur. Öldürürken güldüren, güldürürken öldüren film sağ salim filmi çok kısa bir zaman sonra sizlerle olacak.


Filmin Alternatif İsmi: Sağ Salim izle
Filmin İmdb Puanı: 6.5/10
Filmin Locafilmizle.com Puanı: 7.2/10
Yapım: 2012 Türkiye
Oyuncular: Murat Akkoyunlu, Alper Saldıran, Hüseyin Avni Danyal
Yönetmen: Ersoy Güler
Tür: Komedi, Macera


Biraz gülmek istiyorsanız bence izlemeye hazır olun. Güzel bir komedi filmi olan sağ salim filmi oyuncu kadrosu ve senaryosu ile bence muazzam bir film olmuş, herkese iyi seyirler dilerim.


Share This :

Related Templates

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz kaydedilmiştir ilginiz için teşekkür ederiz

 
Support : Creating Website | izletici Template | Mas Template
Copyright © 2011. izletici - Online film izle - Yerli ve Yabancı HD Film izle, Film izle, Yeşilçam Erotik Filmler - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Free Coupon Codes