izletici.blogspot.com-film izle - Türkiye'deki en iyi bedava film izle me sitesi

Öz Hakiki Karakol izle

30 Mayıs 2012 Çarşamba

ONLİNE FİLM İZLE YEŞİLÇAM FİLMLERİ NOSTALJİ FİLMLER DUYURU: SİTEMİZDE BAZI FİLMLER VK.COM DAN ALINMISTIR BUNUN İÇİN DNS AYARLARINIZI YAPARAK BÜTÜN SİTELERDE FİLMLERİ RAHATÇA İZLEYE BİLİRSİNİZ Vk.com Adresi Mahkeme Kararıyla engellenmiştir. Vk.com' a ait filmleri sorunsuz izleyebilmek için bilgisayarınızın dns ayarlarını (8,8,8,8 – 8,8,4,4) olarak değiştiriniz.Saygılar.

Öz Hakiki Karakol izle


Öz Hakiki Karakol filmini full izle, Öz Hakiki Karakol direk izle, Öz Hakiki Karakol sinema filmi izle
Yaptığı işler sonucunda hapishanede yıllar boyunca demir parmaklıklar arkasında yaşayan Hasan artık tahliye günü gelmiş çatmıştır ve en sonunda arkadaşlarına ve ailesine kavuşacaktır. Aradan geçen uzun yıllar Hasan’ı hiç değiştirmemiştir, suç işlemek kanına yazılmış olan hasan hapishaneden çıkarçıkmaz yine hain planlar yapmaya başlar. Hapishanede kaldığı günler boyunca büyük bir soygun planı yapan Hasan bunun için arkadaşlarını bulur ve onları ikna eder. Hasan’ın mahalle arkadaşlarıda zaten oldukça beceriksiz ve işsiz takımdır. Bu soygunu yapmak için kuzey babayıda ikna eden hasan ve grubu soygun hazırlıklarına başlar.
Filmin Alternatif İsmi: Öz Hakiki Karakol
Filmin İmdb Puanı: 6.5/10
Filmin Locafilmizle.com Puanı: 8.2/10
Yapım: 2012 Türkiye
Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Oktay Gürsoy, Serkan Genç, Hasan Demirtaş
Yönetmen: İbrahim Güler
Tür: Komedi
Arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama son zamanlarda Cengiz Bozkurt‘un tiplemelerini çok sevmeye başladım. Adamın suratın çok tuhaf bir durum var baktıkca gülesim geliyor, bu filmdede en büyük yük Cengiz Bozkurt’un üzerinde olacak gibi düşünüyorum. Herkesin merakla beklediği filmlerin başında gelen Öz Hakiki Karakol filmi bir kaç hafta sonra sitemize full olarak eklenecektir, herkese iyi seyirler dilerim.


Share This :

Related Templates

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz kaydedilmiştir ilginiz için teşekkür ederiz

 
Support : Creating Website | izletici Template | Mas Template
Copyright © 2011. izletici - Online film izle - Yerli ve Yabancı HD Film izle, Film izle, Yeşilçam Erotik Filmler - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Free Coupon Codes