izletici.blogspot.com-film izle - Türkiye'deki en iyi bedava film izle me sitesi

Kurtlar Vadisi Pusu

28 Mayıs 2012 Pazartesi

ONLİNE FİLM İZLE YEŞİLÇAM FİLMLERİ NOSTALJİ FİLMLER DUYURU: SİTEMİZDE BAZI FİLMLER VK.COM DAN ALINMISTIR BUNUN İÇİN DNS AYARLARINIZI YAPARAK BÜTÜN SİTELERDE FİLMLERİ RAHATÇA İZLEYE BİLİRSİNİZ Vk.com Adresi Mahkeme Kararıyla engellenmiştir. Vk.com' a ait filmleri sorunsuz izleyebilmek için bilgisayarınızın dns ayarlarını (8,8,8,8 – 8,8,4,4) olarak değiştiriniz.Saygılar.



Filmin Konusu

Kv Pusu 160.Bölüm Seyret Tek Parça Eklenmiştir !. | Kurtlar Vadisi Pusu 160.bölüm full izle 24 mayıs 2012 perşembe akşamı tnt ekranlarında yayınlanırken sitemizde de yayınlanacaktır.Kv pusu’da yine heyecan ve gerilim dolu sahneler bizleri beklemektedir. Pusu 160.Bölümde Pusat Zaza’nın artık sabrını doldurmasından dolayı yavaş yavaş ona bulaşmaya başlayacaktır. Bunu öncelikle Zaza’nın sağ kolu olan adamı alarak yapacaktır. Zazanın sağ koluna Pusat işkence edecektir. Bu arada Kara halen teröristlerin elindedir ve işkence görmektedir. Kurtlar Vadisi pusunun yep yeni bölümünde polat ise her zamanki gibi yine başında bir sürü dert uğraşmaktadır. Savcı Leyla Hanım Selvi’nin cezaevinden çıkacağını düşünmekte ve Memati’ye moral vermektedir. Memati Selvi’yi cezaevinde ziyarete gidecektir. Selvi’ye kendi bastırdığı düğün davetiyesini getirecek ve bu şekilde moral verecektir. Öte yandan Polat, Cavit’i kandile götürülmeden kurtarmak için çaba gösterecektir. Polat ve ekibi Kara’nın da götürüldüğü yolu öğrenip onu kurtarmak için çaba göstermesini Kurtlar Vadisi Pusu 160.Bölümde izleyeceğiz. Kurtlar vadisi Geçen haftaki bölümde ise Polat’ın oğlunun mezarı açılarak bebeği kaçırılmıştır. Bu olayda Polat ve hala Polatı suçlayan eşi İnci çok büyük yaralar almıştı. Kurtlar Vadisi 160.bölümü Perşembe akşamı sitemizden izleyelim.Pusu 160.Bölüm.  
Share This :

Related Templates

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz kaydedilmiştir ilginiz için teşekkür ederiz

 
Support : Creating Website | izletici Template | Mas Template
Copyright © 2011. izletici - Online film izle - Yerli ve Yabancı HD Film izle, Film izle, Yeşilçam Erotik Filmler - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Free Coupon Codes